De winkel

Als u geïnteresseerd bent in nieuwe woondecoratie, kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij hebben een sfeervolle winkel inclusief hooiberg met 400m² shop oppervlak, waar we woonaccessoires tot aan meubels verkopen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Assortiment

In onze winkel kunt u terecht voor diverse woondecoraties, meubels, kunstbloemen, verlichting en kerstartikelen.

Ook is er een mogelijkheid specifiek gezochte meubels voor u in te kopen. Wij gaan voor u opzoek of doen eventueel samen met u een shopping-tour langs beurzen en/of leveranciers, om de juiste producten voor u te vinden. 

We beschikken over een mooie en bijzondere collectie van hoge kwaliteit kunstbloemen. Ingrid is professioneel bloembinder en stelt graag een mooi bloemstuk of boeket voor u samen. 

De merken die wij onder anderen verkopen:

-------------------------------------------------------------------------------

Grote kerstshow

Ieder najaar beginnen wij al vroeg met onze kerstshow. Tijdens deze show, geven wij u een impressie van de nieuwste kerst-trends en decoraties. Ook hierin adviseren wij u graag.  Wij maken zowel restaurants, hotels en privé woningen kerst klaar voor deze gezellige maanden. 

Kom ons gerust een keer bezoeken en ervaar het zelf.